Categoriëen: Algemeen
Valentijnsdag
‹ Terug naar het overzicht

Valentijnsdag

Valentijnsdag, de dag van de liefde..

Stuurde je jaren geleden nog anoniem een kaartje naar je stille liefde, tegenwoordig mag je laten zien wie de afzender is.

Inmiddels zijn de kaartjes voor een groot deel vervangen door chocolade, bloemen, geuren en andere cadeautjes; nog wel in de kleur rood..dat blijft dus onveranderd. Wat er inmiddels ook bij hoort, is de discussie rondom Valentijnsdag: veel te commercieel! of: moet dat persé op die dag, wat een onzin!

Het hoeft natuurlijk niet maar vinden we het allemaal niet (stiekem) leuk om (on)verwacht een cadeautje te krijgen? Gewoon omdat iemand aan je denkt? Je zelfs lief vindt? Een bedankje omdat je op het huis gepast hebt? Omdat je nooit te beroerd bent om even te helpen als het nodig is? Omdat je altijd een praatje maakt met die meneer die alleen is? Of draai het om: wie heb jij altijd al eens willen bedanken, maar door alle drukte toch weer vergeten? Best een handige reminder die 14e  februari..

Weer lekker ouderwets een kaartje? Kies er dan eentje van Zinvol, mooie teksten met een positieve kijk....een rek vol bij Dit Dus by Co. (ik zal niet vertellen dat je geweest bent, kan je lekker anoniem de kaart versturen!)

Dit kaartje krijg je van mij: omdat je de tijd nam om dit te lezen en er over na wilde denken... liefs, Corine