Categoriƫen: Design Algemeen Interieur
Mooi door mij
‹ Terug naar het overzicht

Mooi door mij

 

Mooi door mij, ZOdiEZiJn

 

omdat het gemaakt is door mij

omdat het mooi is wat ik maak 

omdat het mooi is dat ik het maak 

omdat het mooi is 

omdat ik mooi ben  

 

zo die zijn 

zo die zijn mooi

zo die zijn mooi door mij

zo die zijn mooi voor mij   

Mooi door mij is een label waarvan de ontwerpen gemaakt worden door mensen met een (verstandelijke) beperking. De ontwerpen (Nederlandse ontwerpers*) zijn zo bedacht dat ze met eenvoudige middelen vervaardigd kunnen worden. Alle producten hebben een mooie verpakking met een eigen stempel. Bijzonder detail: op elk product staat de handtekening van de maker.

"ZOdIEZiJN is een landelijke onafhankelijke stichting die design en commercie koppelt aan dagbesteding voor mensen met een (verstandelijke) beperking.Ieder mens heeft waarde voor de maatschappij. Waardering krijgen voor geleverd werk laat een mens groeien. Zinvolle producten maken is daarvoor de basis. Daar is het label Mooi door mij voor ontwikkeld. Originele en inspirerende musthaves met een a-merkstatus"e

De opbrengst van het label Mooi door mij wordt gebruikt voor de ontwikkeling van deskundigheid en investeringen in dagbestedingprojecten.

Omdat ik een broer heb met een verstandelijke beperking en zie wat zijn talenten zijn, verdient dit label een mooi plekje in mijn winkel. 

*Ontwerpers

Ellis Rowold
Sterre van Ooij
Chris Koens
Ramon Middelkoop

 

 

 

Mooi door mij Mooi door mij Mooi door mij Mooi door mij