Categoriƫen: Design
Onweerstaanbaar
‹ Terug naar het overzicht

Onweerstaanbaar

Onweerstaanbaar zijn deze muizen van Maileg.

Waar sommige van jullie nog een gilletje slaken of wegduiken bij het zien van een muis, wordt deze muizenfamilie met open armen ontvangen. Ze slapen in lucifersdoosjes, hebben schattige of juist stoere kleertjes aan, nemen een logeerkoffertje mee als ze ergens anders gaan slapen en doen nog zoveel meer!

De muizenfamilie bestaat uit: vader en moeder muis, broertjes, zusjes, neefjes, baby muis,  en sinds kort ook opa en oma. Maar ook een sterke muis, ballerina muis, race muis, wintermuis, een muis die circusdirecteur is en zelfs de prinses op de erwtmuis....

Naast al deze onweerstaanbare muizen zijn er ook onweerstaanbare konijnen en hazen, met hele leuke kleren om steeds te verwisselen.

 

Maileg, een Deens merk opgericht door Dorthe en Erik Mailil in 1999. Dorthe is de ontwerpster van alle Maileg producten. Zij heeft een achtergrond als illustrator, is opgeleid aan de designerschool in Denemarken en heeft aanvullende cursussen gevolgd aan de Ecole d'art in Marseille. Dorthe heeft al een aantal belangrijke Deense ontwerp prijzen gewonnen met haar collectie en als je de muizen en de konijntjes in het echt ziet snap je wel waarom.

Benieuwd naar een stukje Maileg? Kom eens kijken in de winkel en ik waarschuw je: te schattig en moeilijk te weerstaan.

(de foto's met de muizen in de sneeuw en met zelfgebreide(!) wantjes en sjaaltje heb ik gekregen van een creatieve klant, zo leuk!)

 

Onweerstaanbaar Onweerstaanbaar Onweerstaanbaar Onweerstaanbaar Onweerstaanbaar Onweerstaanbaar