Categoriƫen: Interieur
Ik hou van bloemen
‹ Terug naar het overzicht

Ik hou van bloemen

Ik hou van bloemen

Ik hou van bloemen..

Helemaal blij word ik van bloemen. Het ene bloempje nog kleurrijker en geuriger dan de ander. Het leukste vind ik wanneer je in een bloemenwinkel ze zelf mag combineren, takje voor takje passend net zo lang totdat er een mooie bos ontstaat en het (voor mij) klopt.

En dan eenmaal thuis (of in dit geval: de winkel) een mooie vaas kiezen. Maar soms word je verrast en kiest de bloem, of bloemen, de vaas. De bloem op de foto had een hele lange steel, maar paste prachtig bij het roze cilinderglas. Een stuk eraf dus.... De bloem bloeide verder, werd zwaarder en de steel moest nog korter, nu hangend op de rand van het glas, ook mooi!

Inmiddels weer een week verder en de bloem heeft helemaal geen steel meer; te zwaar! Nu staat het dus gewoon op de tafel mooi te zijn.. In combinatie met het paarse glas en koperen waxinelichtje een mooi geheel!

In Dit Dus by Co. staat altijd een verse bos bloemen op de balie, hou ik van!

(vaak staat er in de tuin heel veel moois die prachtig in een minivaasjes staan)