Categoriëen: Interieur Algemeen
Ik ben zo goed als perfect
‹ Terug naar het overzicht

Ik ben zo goed als perfect

Ik ben zo goed als perfect

Ik ben zo goed als perfect

Al eerder vertelde ik over mijn binnen/buitenkant. Mijn positieve punten maar ook mijn gemis. Dat werd goed opgevangen door iedereen en eigenlijk voelde ik me daardoor helemaal goed. Een beetje anders is tenslotte wel erg leuk!

Maar nu ben ik zo goed als perfect! Iedereen ziet het aan me. Ik straal als nooit tevoren...

Niet schrikken nu! Nee ik spring niet uit m'n voegen van arrogantie, nee ik voel me niet te groot, nee ik ga me niet anders gedragen. Van binnen ben ik nog lekker mezelf, ik streef naar perfectie maar perfectie zelf is zóóó saai!

Maar blij ben ik wel met mijn nieuwe uiterlijk! Met trots draag ik voortaan mijn naam aan de gevel: Dit Dus by Co.