Categoriëen: Interieur Algemeen
Puur Zeep
‹ Terug naar het overzicht

Puur Zeep

Puur Zeep

Zeep een product 'van vroeger'? Welnee en zéker niet de zeepjes van Puur Zeep.

De zeep van Puur Zeep is plantaardig, dierproefvrij en verzorgend. Het fijne is ook dat er geen conserveringsmiddelen in verwerkt worden en er gebruik wordt gemaakt van diverse natuurlijke toevoegingen. 

Het zijn echt producten van nu in leuke trendy vormen en heerlijke frisse geuren zoals o.a.: olijf ,munt, basilicum en groene thee en natuurlijk de klassiekers: lavendel en roos (toch een beetje 'van vroeger' ;-) )

Wat Puur Zeep ook nog eens aantrekkelijk maakt, is dat de eindassemblage van de zeephangers door medewerkers van de sociale werkplaats wordt verzorgd. Er is goed nagedacht over dit product en daar houdt Dit Dus by Co. van.

Mijn voorkeur is het hartje omdat het heerlijk verrassend ruikt naar munt. Het blokje met leuke bloemenprintje staat ook erg hoog op het lijstje omdat daar de kruiden uit de Provence in verwerkt zijn, echt heerlijk fris! De tulp is ook leuk want die ruikt naar duizend bloemtjes en zo kan ik eigenlijk wel alles opnoemen. (Eigenlijk hangt heel het bord vol met favorieten, ik heb ze tenslotte zelf uitgekozen...)