Categoriëen: Design Algemeen Interieur
Metalbirds
‹ Terug naar het overzicht

Metalbirds

Wakker worden van kwetterende vogeltjes is er (helaas) niet bij met deze Metalbirds, maar wat zijn ze leuk!

Je tikt de Metalbird in bv.een boom, schuur of schutting. Er zijn elf verschillende soorten vogels* en ze zijn gemaakt van cortenstaal. Cortenstaal verkleurd door weersinvloeden en krijgt uiteindelijk een mooi roestlaagje maar roest niet door. De populairste vogels zijn het roodborstje en het winterkoninkje, ondanks het koude harde staal zien deze twee beestjes er heel schattig uit zodra hun 'veertjes' roestig  zijn geworden.

Ga je liever voor stoer en ruig dan is de uil een aanrader. Maar de duif en ekster mogen er ook zijn. De mus** zit er niet bij, te gewoontjes misschien? Maar wel weer de merel met als extraatje een blaadje aan de tak. Liever iets exotischer? Dan is de kookaburra, of het paradijsvogeltje wel iets.

Als je hebt gekozen hoef je alleen nog maar een hamer en evt een trapje te pakken; één tikje en de vogel hangt waar jij wil.

(welke je ook kiest, uiteindelijk wil je ze allemaal.)

*inmiddels aangevuld met de kuifmees, het boomklevertje, de kolibrie en de grootste van allemaal: de arend  

** nee hoor, niks te gewoontjes, ze zijn er nu ook bij en wel meteen met z'n tweeën op een tak. Dat geldt overigens ook voor de zwaluw. Ook nieuw is de steenuil, absoluut de sierlijkste van de twee uilen. En voor de echte vogelliefhebbers zijn er de allerschattigste roodborstjes op ware grootte. Aan het takje zit een inkeping waaraan je een vetbolletje of notenketting kan hangen. Deze zitten met z'n drietjes in een doosjes.