Categoriëen: Algemeen
Nieuws achterhaalt zich snel
‹ Terug naar het overzicht

Nieuws achterhaalt zich snel

Nieuws achterhaalt zich snel

 

Nieuws achterhaalt zich snel. Dit is niet nieuw natuurlijk maar wel even de moeite waard om het over te hebben.

Zo kan ik enthousiast ergens over schrijven wat vervolgens na een tijdje er gewoon niet meer is. En gekker nog, vandaag geschreven en dezelfde dag niet meer aanwezig. Het meeste is overigens wel na te bestellen maar soms is het gewoon OP, er niet meer of wil ik niet meer, dat kan ook.

Dus het kan zijn dat je enthousiast de winkel in komt en zegt dat je het leuke kussen met: "morgen ga ik lekker uitrusten" komt halen want dat had je gezien op de site...Helaas moet ik je dan teleurstellen want dat kan niet meer. Die komt niet meer, is al weer even uit de collectie hoe leuk ook. En dan hoop ik natuurlijk dat je iets anders kan vinden in de winkel waardoor je met hetzelfde enthousiasme de winkel weer uitgaat.

En het Pupke met de poedel, nog geen half uur geleden op de site gezet.....ook weg. Maar daarover heb ik wel goed nieuws die is wel leverbaar... tenminste op dit moment. Stel we zijn een jaartje verder als je dit leest dan weet ik het natuurlijk niet.

En met Martijn, van Meer Dan Tafels, is het uit. Heel jammer maar zo gaat dat. Ik mis zijn mooie meubels nog wel maar het ging niet meer. Martijn is inmiddels erg gewild en daar pastte Co. niet meer bij, het werd teveel. Gelukkig begrijp ik dat heel goed en Tafelt (én Meer) Martijn er flink op los.

Kortom het verandert nogal hier binnen.                                                                                                                       

Iemand riep eens niet zo heel vriendelijk -uit teleurstelling denk ik- haal het er dan af, je moet je website bijwerken! Maar dat wil ik dus niet. De bedoeling is dat je een idee krijgt van wat er is en dus ook van wat er was. Sfeer proeven. Of lekker lezen.

Wil je echt up-to-date zijn dan is het beste om even binnen te wippen. Daar kan geen site tegenop en ik vind dat ook nog eens heel gezellig! Word ik enthousiast van. X