Categoriëen: Algemeen
Servetten
‹ Terug naar het overzicht

Servetten

Servetten

Servetten zijn subtiele sfeermakertjes.

Een servet geeft nét dat beetje meer aan een gedekte tafel. Natuurlijk alleen al uit praktisch oogpunt een noodzakelijk item. Maar heb je er ook al eens naar gekeken als een musthave? Een toegevoegde waarde in je keuken?

Stel: je hebt erg je best gedaan om iets bijzonders te koken. Bijna vanzelf wil je ook de tafel gezellig gedekt hebben. Je kiest leuke schalen om je kookkunst mooi uit te laten komen. Misschien pak je ook de borden die je niet zo vaak gebruikt uit de kast. Je ziet aan alles dat jij er moeite voor hebt gedaan. En dan nu het noodzakelijke item: pak je dan - lekker makkelijk- de keukenrol?  Nee, want dat zou nou net afbreuk doen aan alles waar je moeite voor hebt gedaan!  Er hoort gewoon nog een passend servet bij, de musthave, wat de sfeer op een subtiele manier benadrukt.

Tegenwoordig zijn er zo ontzettend veel dessins en kleuren! En wat ook heel leuk is: teksten op een servet. Op die manier kan je de tafel zo persoonlijk mogelijk maken. En wil je het chique? Kies dan voor mooi linnen of damast!

Servetten zijn ook hip om cadeau te geven! tip: met een paar mooie kaarsen erbij..ook al van die sfeermakertjes!