Categoriëen: Design Algemeen
Tassen
‹ Terug naar het overzicht

Tassen

Nu heb ik al een keer een (heel) klein stukje geschreven over tassen. En dat ga ik dus weer doen. De reden hiervoor is dat er een nieuw merk zijn intrede heeft gedaan in 'huize Dit Dus' namelijk: LBLS-Labelsz.

LBLS-Labelsz is een nieuw Nederlands merk met héle mooie leren tassen! Handgemaakt van zacht soepel leer, stoer en super vrouwelijk, en in hebberige modellen. Want: in shopper model (maar ook heel goed als werktas te gebruiken), diverse kleine tasjes voor handig, een iets groter model voor als het handige tasje net even te klein is en, om het compleet te maken, een portemonnee (in twee maten).                                                                                                                         

En dan de namen: Gorgeous, Rebel, Famous, King...

Nou is het een feit dat de combinatie tas en vrouw (als een soort van zelfvansprekendheid) zich aangetrokken voelen tot elkaar en dat dit een soort van hebberigheid losmaakt bij vrouw richting de tas. Ook hier is aan gedacht  door LBLS want dit merk is zo betaalbaar!

De collectie is er op dit moment in drie kleuren: mosgroen, taupebruin en klassiekzwart. ( Een beetje eigen kleurverzinsel kan geen kwaad toch? Want groen, bruin, zwart klinkt toch anders...)

Mijn voorkeur? Famous als werktas, de Rebel S voor handig en absoluut Purse L. En dan ga ik voor F & P in de kleur groen eh..mosgroen en de R in taupebruin. 

LBLS-Labelsz wil 4x per jaar met een nieuwe collectie komen; een merk om in de gaten te houden dus!

* Famous en ik zijn inmiddels al als een blok voor elkaar gevallen, welke is bij jou liefde op het eerste gezicht?